Generelle betingelser
Du må bekrefte bestillingen før vi holder av ønsket tidspunkt/dato.
Siste frist for reduksjon i antall personer er 5 dager før avtalt levering. Reduksjon etter dette vil ikke gi reduksjon i avtalt pris.
Kunden må selv holde duker, servietter, glass, tallerkener, bestikk og lignende til bespisning.
Betingelser ved bestilling av tapas, fingermat og koldtbord
Vi anretter maten på fat og i skåler klar til servering. Kunden må selv holde serveringsbestikk til maten.
Maten hentes på vår besøksadresse Brattørkaia 17B på avtalt tidspunkt. Vi kan også kjøre ut maten mot et tillegg i prisen.
Tilbakelevering av våre fat og vårt utstyr skal gjøres innen 3 dager til avtalt tid, hvis ikke påløper det 350kr i tilleggsgebyr. Mandag -fredag mellom 0900-1600. Gi beskjed til 926 15 639 ved levering.
Fat og utstyr skal være vasket, eller som et minimum skylt for matrester før tilbakelevering. Hvis ikke tilkommer et gebyr på kr. 500,-
Tillegg for utkjøring av mat/fat/utstyr (tapas/koldtbord/fingermat):
Utkjøring innenfor Trondheim: 350,-
Utkjøring av mat utenfor Trondheim: Pris etter avtale
Betingelser ved bestilling av 3 – 5-retters meny:
Ved bestilling av 3 – 5-retters meny til 15 eller flere personer, er kokk på stedet inkludert i prisen i 3,5 timer.
For selskap færre enn 15 personer kan kokk leies for kroner 6500,-.
Servitør kan leies på forespørsel.
Alle priser er inkludert merverdiavgift.