Kontrast Catering drives av tre erfarne kokker, Andreas Espnes, Leif Eirik Karlsen, Thomas Borgan og Robin Wold.

Leif Eirik Karslen

Leif Eirik Karslen har bred erfaring fra restaurant Trondheim, det kan nevnes Chablis, Bryggen Asian cooking og Søstrene Karlsen alle stedene som kjøkkensjef. er opprinelig fra Lofoten så han kan sin fisk. Har 6 plass fra Norgesmesterskapet i kokkekust 2010.

Thomas Borgan

Thomas Borgan har lang fartstid ved flere av landets beste restauranter. Det kan nevnes Bølgen og Moi, Palace Grill og Restaurant Fem Bord. Hans største bragder er å bli Årets sjømatkokk 2011, Norsk mester og kongepokalvinner i kokkekunst 2012, Nordisk mester i 2013 og vinner av Global Chef Challenge Nord Europa.

Andreas Espnes

Andreas Espnes har jobbet ved flere topprestauranter både i Trondheim og Oslo. Noen av disse er Bølgen og Moi, Kastanjen og Le Canard. De siste 6 årene som eier og driver av Restaurant Fem Bord.

Robin Wold

Robin Wold har bred erfaring fra flere topprestauranter i Trondheim og Oslo. Noen av disse er Chablis, Bølgen og Moi Briskeby, Ylajali og Olympen Mat & Vinhus, sistnevnte som kjøkkensjef og medeier.